Praktisk information

Krav på upphovsrätt för medverkande

Du som har lämnat in abstrakt till Arbetsterapiforum den 16–17 mars 2021 behöver försäkra dig om att både du själv och Sveriges Arbetsterapeuter ges tillåtelse av upphovsmännen till materialet att visa inlämnat material. Eventuellt brott mot upphovsrättslagen kan därför Sveriges Arbetsterapeuter inte hållas juridiskt ansvarigt för. Du behöver läsa hela instruktionen noggrant eftersom du är den som är juridiskt ansvarig. Det är en förutsättning för din medverkan. Läs instruktionen (pdf).

För dig som ska medverka på Arbetsterapiforum med en presentation, Powerpoint eller poster ber vi dig att noga läsa informationen på sidan Muntlig presentation, Powerpoint och poster.

Nedan hittar du praktisk information som kan vara bra att känna till.

Så här deltar du i årets digitala Arbetsterapiforum

När du anmälde dig till konferensen fick du en bekräftelse via e-post till den adress som du angav vid bokningstillfället. Torsdagen den 11 mars kommer du att få ett nytt mejl med din tidigare bokningsbekräftelse, men nu kompletterad med en länk med texten ”klicka här för att följa det digitala Arbetsterapiforum”.

När du klickar på länken hamnar du på själva mötessidan där du kan följa konferensen. Spara mejlet eftersom det ger tillträde till båda dagarnas föreläsningar.

Skulle du inte få detta mejl, kontrollera din skräpkorg (spamfolder). Hittar du det inte där, är du välkommen att kontakta Stefan Wengelin, Commee AB: stefan@commee.se.

Ladda ner appen

Om du har kvar appen från Arbetsterapiforum 2019, loggar du ut och klickar sedan på ”+” och följer instruktionen nedan. Annars börjar du med att ladda ner appen.

Bild på appen

Intyg och utvärdering

Om du vill ha ett intyg för ditt deltagande vid årets Arbetsterapiforum, ber vi dig att först hjälpa oss att fylla i utvärderingen, som hjälper oss att bli ännu bättre till nästa gång. Länk till utvärderingen hittar du i appen och på arbetsterapeuterna.se. Länken aktiveras först efter konferensens slut.

Registrering – så här deltar du i årets digitala Arbetsterapiforum

När du anmälde dig till konferensen fick du en bekräftelse via e-post till den adress som du angav vid bokningstillfället. Torsdagen den 11 mars kommer du att få ett nytt mejl med din tidigare bokningsbekräftelse, men nu kompletterad med en länk med texten ”klicka här för att följa det digitala Arbetsterapiforum”. När du klickar på länken hamnar du på själva mötessidan där du kan följa konferensen. Spara mejlet eftersom det ger tillträde till båda dagarnas föreläsningar.

Skulle du inte få detta mejl, kontrollera din skräpkorg (spamfolder). Hittar du det inte där, är du välkommen att kontakta Stefan Wengelin, Commee AB: stefan@commee.se.

Alla deltagare har nu tillgång till extramaterialet

Nu når du som deltagare allt material som hör till Arbetsterapiforum på den här sidan. Använd det lösenord du har fått skickat till dig för att låsa upp sidorna. Materialet är tillgängligt fram till den 17 maj.

 

Kontakt

Lena Gennemark Edsbäcker
Projektledare

arbetsterapiforum@arbetsterapeuterna.se
08-507 488 47

 

Behandling av personuppgifter

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.