Praktisk information

Här hittar du praktisk information som kan vara bra att känna till, A till Ö.

Appen

Precis som på 2019 års konferens kommer du att kunna ladda ner en app med konferensprogrammet. Instruktion kommer längre fram.

Bagagerum

Det finns tillgång till ett bagagerum som är utmarkerat under Kartor nedan. Det är öppet vid inregistrering men hålls sedan låst under resten av dagen. Folkets Hus och Sveriges Arbetsterapeuter ansvarar inte för inlämnat bagage eller andra tillhörigheter.

Brand

Om brandlarmet går igång ska du följa utrymningsskyltarna och bege dig till uppsamlingsplatsen som är skolgården på Norra Latin, mitt emot Folkets Hus huvudentré.

Fika

Information om var fikat serveras kommer längre fram.

Garderob

Garderob finns utmarkerad under Kartor nedan. Garderoberna är obemannade, men det finns möjlighet att låsa in kläderna i särskilda skåp. Folkets Hus och Sveriges Arbetsterapeuter ansvarar inte för inlämnade kläder eller andra tillhörigheter.

Hörselslinga

Hörselslinga finns i de större lokalerna som rymmer över 60 personer.

Inspirationsföreläsning

Information kommer längre fram.

Intyg

Om du vill ha ett intyg för ditt deltagande vid årets Arbetsterapiforum, ber vi dig att först hjälpa oss att fylla i utvärderingen, som hjälper oss att bli ännu bättre till nästa gång.

Invigning

Invigningen äger rum i Folkets Hus plenisal. Efter invigningen delas plenisalen ABC upp i tre delar och blir rummen A, B och C.

Kartor

Lunch

Lunchen serveras i Lilla Teatern och Restaurang Cabaret i Folkets hus. Om du har föranmält specialkost i samband med anmälan får din lunch serverad i Restaurang Cabaret.

Postertävling

Information kommer längre fram.

Presentationsnätverk

Om du ska hålla i en presentation, behöver du ladda upp den till Folkets Hus presentationsnätverk. En nätverkstekniker hjälper dig i rum 401 (se under Kartor ovan). Du behöver tänka på att ladda upp din presentation i så god tid som möjligt, senast en timma innan din föredragning. Vi använder Folkets Hus datorer och nätverk för alla presentationer.

Registrering

Information kommer längre fram.

Rullstol

Under Kartor ovan har vi gulmarkerat de rullstolshissar som finns tillgängliga – se kartan över 200- och 400-rummen. I plenisalen och i de allra största konferenslokalerna A, B och C (som bildas när man delar upp plenisalen i mindre rum), finns särskilda platser för rullstolsburna längst bak i lokalen.

SOS

Vid fara för liv, ring 112.

Du är på Folkets Hus, Barnhusgatan 12-14 i Stockholm.

För att nå Folkets Hus personal i receptionen, ring 08-506 165 00.

Toaletter

Det finns flera toaletter på de olika våningsplanen. Var flest antal toaletter finns på en och samma yta, finns markerat ovan under Kartor.

Vilrum

Det finns ett vilrum för den som blivit sjuk eller behöver vila. Kontakta Folkets Hus personal i receptionen. Du kan även ringa receptionen på 08-506 165 00.

Wifi

Folkets Hus har wifi du kan använda. Information om lösenord kommer längre fram.

 

Kontakt

Lena Gennemark Edsbäcker
Projektledare

arbetsterapiforum@arbetsterapeuterna.se
08-507 488 47

 

Behandling av personuppgifter

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.