Praktisk information

Utvärdering

Vi vill veta vad du tycker om årets Arbetsterapiforum för att kunna bli ännu bättre nästa gång! Vi ber dig därför att senast under april fylla i utvärderingen.

Appen

Programappen i din smartphone kan du ha kvar så länge du själv vill. Materialet som är nedtankat i den lagras i din telefon. Däremot kan du inte ladda ner den igen, utan spara appen på din telefon om du vill behålla den.

Registrering

  • 2 april: registreringen öppnar klockan 8.30
  • 3 april: registreringen öppnar klockan 7.30

Sveriges Arbetsterapeuters personal kommer att ha orangefärgade nyckelband på sig, ifall du vill ta kontakt.

Kartor

Garderob

Garderob finns utmarkerad under “Kartor”. Garderoberna är obemannade, men det finns möjlighet att låsa in kläderna i särskilda skåp. Folkets Hus och Sveriges Arbetsterapeuter ansvarar inte för inlämnade kläder eller andra tillhörigheter.

OBS! För dig som deltar på jubileumsmiddagen den 2 april: Folkets Hus konferenslokaler stängs och larmas direkt efter programmets slut klockan 17. Tag därför med kläder och bagage eftersom bagagerum och garderob tillhör de lokaler som larmas och inte ges åtkomst till efter klockan 17. Restaurang Cabaret har en egen separat ingång från Barnhusgatan i anslutning till Folkets Hus huvudentré.

Bagagerum

Det finns tillgång till ett bagagerum som är utmarkerat under “Kartor”. Det är öppet vid inregistrering men hålls sedan låst under resten av dagen. Folkets Hus och Sveriges Arbetsterapeuter ansvarar inte för inlämnat bagage eller andra tillhörigheter.

OBS! För dig som deltar på jubileumsmiddagen den 2 april: Folkets Hus konferenslokaler stängs och larmas direkt efter programmets slut klockan 17. Tag därför med kläder och bagage eftersom bagagerum och garderob tillhör de lokaler som larmas och inte ges åtkomst till efter klockan 17. Restaurang Cabaret har en egen separat ingång från Barnhusgatan i anslutning till Folkets Hus huvudentré.

Rullstol

Under “Kartor” har vi gulmarkerat de rullstolshissar som finns tillgängliga – se kartan över 200- och 400-rummen. I plenisalen och i de allra största konferenslokalerna A, B och C (som bildas när man delar upp plenisalen i mindre rum), finns särskilda platser för rullstolsburna längst bak i lokalen.

Hörselslinga

Hörselslinga finns i de större lokalerna som rymmer över 60 personer.

Presentationsnätverk

Om du ska hålla i en presentation, behöver du ladda upp den till Folkets Hus presentationsnätverk. En nätverkstekniker hjälper dig i rum 401 (se under “Kartor”). Du behöver tänka på att ladda upp din presentation i så god tid som möjligt, senast en timma innan din föredragning. Vi använder Folkets Hus datorer och nätverk för alla presentationer.

Toaletter

Det finns flera toaletter på de olika våningsplanen. Var flest antal toaletter finns på en och samma yta, finns markerat under “Kartor”.

Invigning

Invigningen startar klockan 10 den 2 april och äger rum i Folkets Hus plenisal. Efter invigningen delas plenisalen ABC upp i tre delar och blir rummen A, B och C.

Inspirationsföreläsning med Georgios Karpathakis

Inspirationsföreläsningen med Georgios Karpathakis, grundare av Underbara ADHD, börjar klockan 16.30 den 2 april äger rum i plenisalen, lokal ABC.

Fika

  • 2 april: klockan 8.30-10 i samband med registreringen och klockan 13.50-14.30
  • 3 april: klockan 9.50-10.30 och klockan 14.20-14.40

Fikat kommer att serveras bland annat i anslutning till utställarna och posterutställningen.

Lunch

  • 2 april: klockan 11.30-12.30
  • 3 april: klockan 11.50-13

Lunchen serveras i Lilla Teatern och Restaurang Cabaret i Folkets hus. Om du har föranmält specialkost i samband med anmälan får din lunch serverad i Restaurang Cabaret.

Jubileumsmiddag för särskilt anmälda 2/4 klockan 19

På vår jubileumsmiddag firar vi att arbetsterapin i Sverige fyller 75 år med en trerätters middag. Alkoholhaltiga drycker ingår inte i middagspriset. Förköp av så kallade drinkbiljetter kommer att kunna göras vid eftermiddagskaffet klockan 13.50-14.30 och under själva middagen – se “Karta försäljning drinkbiljetter“. Drinkbiljetten lägger du på bordet vid din plats under middagen, så vet personalen vilka de ska servera.

OBS! att Folkets Hus konferenslokaler stängs och larmas direkt efter programmets slut klockan 17. Tag därför med kläder och bagage eftersom bagagerum och garderob tillhör de lokaler som larmas och inte ges åtkomst till efter klockan 17. Restaurang Cabaret har en egen separat ingång från Barnhusgatan i anslutning till Folkets Hus huvudentré.

Meny

Förrätt: Rödbetscarpaccio med rostade sesamfrön, honung, machesallad, soja- och citrondressing

Huvudrätt: Duo från lax och spätta med polentabakelse, grön sparris, tre sorters morötter och körvelhollandaise

Dessert: Hallonmousse med saltlakritsflakes och frystorkade bär

Postertävling

I år är det rekord för antalet inlämnade postrar! Vad passar då bättre än en postertävling? Rösta på den bästa postern (enkäten aktiveras under Arbetsterapiforum).

Du kan bara rösta på ett alternativ och du får bara rösta en gång. Det nummer du ska rösta på, är det nummer som finns på skärmen som postern sitter på (inte det i appen). Tävlingen öppnar den 2 april klockan 10 och avslutas klockan 13 den 3 april. Den poster som får flest röster vinner gratis deltagande på nästa Arbetsterapiforum.

Wifi

  • CCC Guest High Speed, lösen/nyckel 20192019
  • CCC Guest Smart Connect, lösen/nyckel 20192019

Vilrum

Det finns ett vilrum för den som blivit sjuk eller behöver vila. Kontakta Folkets Hus personal i receptionen. Du kan även ringa receptionen på 08-506 165 00.

SOS

Vid fara för liv, ring 112.

Du är på Folkets Hus, Barnhusgatan 12-14 i Stockholm.

För att nå Folkets Hus personal i receptionen, ring 08-506 165 00.

Brand

Om brandlarmet går igång ska du följa utrymningsskyltarna och bege dig till uppsamlingsplatsen som är skolgården på Norra Latin, mitt emot Folkets Hus huvudentré.

Intyg

Om du vill ha ett intyg för ditt deltagande vid årets Arbetsterapiforum, ber vi dig att först hjälpa oss att fylla i utvärderingen, som hjälper oss att bli ännu bättre till nästa gång (länk kommer att läggas in under Arbetsterapiforum).