Anmälan

Det är olika anmälningsformulär beroende på om du är medlem eller ej och om du är ordinarie, student, pensionär eller egenföretagande. Klicka på länkarna nedan för att komma till anmälningsformuläret. Inom parantes står pris för deltagande för respektive grupp.

Arbetsterapiforum 2021 blir helt digitalt men bygger på ett individuellt deltagande som bygger på din anmälningsavgift. Du får av upphovsrättsliga skäl inte titta tillsammans med andra, sprida deltagandet eller materialet kopplat till Arbetsterapiforum till andra som inte har betalat deltagaravgift.

Medlem

Ej medlem

Passa på att bli medlem och delta på Arbetsterapiforum 2021 till halva priset! Du behöver först få ditt bekräftelsebrev att du har blivit registrerad som medlem innan du kan anmäla dig för medlemspris.

Alla deltagare får rabatt i webbutiken

Till dig som deltar på Arbetsterapiforum kan vi erbjuda 20 procents rabatt på hela utbudet i webbutiken, det vill säga alla våra instrument och böcker. Du kommer få rabattkoden skickad till dig någon vecka innan konferensen. Rabatten gäller den 16–31 mars 2021 och kan inte kombineras med andra rabatter.

Marknadsföringsmaterial

Material för nedladdning/utskrift med budskapet Anmäl dig nu till Arbetsterapiforum 2021.

 

Affisch och flygblad

Banners för intranät eller webbsida

 

Kontakt

Lena Gennemark Edsbäcker
Projektledare

arbetsterapiforum@arbetsterapeuterna.se
08-507 488 47

 

Behandling av personuppgifter

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.